Dočasné tetování

08.02.2012 18:38

V loňském roce jsem rozšířila nabídku v nabízených službách a to je dočasné tetování jagua gelem nebo harguus tetování vydrží zhruba 2-4 týdny dle typu pokožky.

Jagua gel

Nyní můžete i vy, vyzkoušet gel, vyrobený z plodů Genipa Americana. Jedná se o čistě přírodní produkt. Jagua "tetování" je srovnatelné s "tetováním" henou, liší se pouze barvou. Plody obsahují aktivní složku genipin, barvící modře až černě. Nejprve šedavý obrázek potřebuje až 48 hodin, aby dosáhl tmavě modré až černé barvy. Tím se dá velmi dobře odlišit od chemického produktu, tzv. černé heny, který má výslednou barvu okamžitě. Vzor vydrží na kůži podobně jako hena okolo dvou týdnů.

Haruus

Harguus je výraz pro tradiční černé zdobení kůže tradičně používané v severní Africe a Blízkém východě. Trvanlivá černá barva na tělo byla vyvíjena pro generace kombinováním rostlinné pryskyřice a tuky se zkarbonizovaným dřevem, hnědým uhlím, a celulózou. Chemicky podobné tělesné barvy jsou dostupné i ve filmové branži, vyvinuté pro film a televizní průmysl, kdy herci potřebují realistická vypadající dočasná tetování pro svoje role.

Glitter tatoo

Novinka ve zdobení tváře a těla, tzv. třpytivé tetování s přitažlivým designem namalovaných obrázků nabízí možnost využití více práškových kombinovatelných barev se třpytivým efektem. Barevná škála umožňuje dokonce i stínování a obrázek tak působí na pokožce plasticky. Obrázek Twinkle tattoo vydrží na těle 14 dní až 3 týdny. 

Všechna tato tetování jsou vhodná jak pro dospělé,tak pro děti na různé akce plesy,dětské dny apod.